Nordisk design med intelligente funktioner, der gør madlavning, rengøring og styling let som en leg.

Vi udvikler innovative produkter med funktionelle løsninger i nordisk design til priser hvor alle kan være med. Vores produkter er nøje udviklet hvor både pris, kvalitet og i særdeleshed funktionalitet går hånd i hånd.

Produktsortimentet spænder bredt, da vi i høj grad udvikler produkterne efter trends, som viser sig i markedet. Vi tilføjer løbende nye og innovative produkter i sortimentet.

Alle produktet i Scandinavian Collection sortiment overholder gældende lovgivning og er altid gennemgået af et uafhængigt testinstitut. Produktsikkerhed er altafgørende for os.

Scandinavian Collection er et underbrand hos Stock Group A/S. Vi producerer produkter i en bred kategori inden for husholdning, køkken, have og personlig pleje.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at vide mere, kan du finde vores kontaktoplysninger her.

Historie

Scandinavian Collection er den del af Stock Group A/S

I 2017 blev Stock Group A/S etableret med målet om at skabe en seriøs, agil og nytænkende grossistvirksomhed, som forstår sig på kundernes forretning og hvor kundernes tilfredshed altid er første prioritet.

I 2020 blev de første frø sået til det nye produktsortiment; Scandinavian Collection med ønsket om at skabe et gennemtænkt sammenhæng på tværs af produktkategorier; Køkken, Have, Bolig, Elektronik og Skønhed.

I 2021 startede produktionen og de første varer blev testet på kryds og tværs. Først på et uafhængigt testinstitut, og derefter detailsalg. Vi fik justeret de små fejl og mangler af det feedback vi modtog, for at gøre produktserien fuldendt og perfekt.

Fælles for alle varer i Scandinavian Collection er en enkelt holdning altoverskyggende: Slutforbrugeren skal have mere end hvad de betaler for.

I 2022 udrullede vi for første gang Scandinavian Collection i detailsalg, i hhv. Løvbjerg, Coop og Dagrofa.